Mal inici d'any per al Peralada. La derrota al camp del Santfeliuenc (3-0) el confirma com a cuer de la taula al final de la primera volta del campionat i al tècnic xampanyer, Arnau Sala, se li segueix girant feina de cara a mantenir l'equip a Tercera Divisió a finals de temporada.

Dues errades inexplicables van propiciar els primers dos gols dels locals a la primera part. El partit abans del descans havia aconseguit estar molt igualat, amb dominis alterns de tots dos conjunts però Quiles, poc després del quart d'hora de joc aprofitava una passada de Guille per fer pujar el gol inicial del Santfeliuenc (m.18).

El Peralada va seguir plantant cara, amb la voluntat de remuntar el partit, agafant la responsabilitat de portar la pilota, però no trobava la darrera passada davant una defensa ben ordenada i un equip que volia sortir corrents a la contra.

Just abans del descans, una nova errada visitant va permetre el segon gol del Santfeliuenc: Guille va aconseguir robar la pilota al porter Ureña i posar el segon gol al marcador abans d'enfilar el camí dels vestuaris (m.43).

A la represa els d'Arnau Sala van sortir amb ganes d'esmenar els errors de la primera part, amb l'actitud necessaria per aconseguir redreçar la situació, però al seu davant es va trobar amb un equip tancat que no deixava espais perquè els davanters verd-i-blancs aconseguissin inquietar la porteria defensada per Santi.

El domini de la pilota va seguir essent del Peralada, que volia i no podia i, a més, havia de patir a la contra per evitar la sentència final del conjunt local. Aquesta però, va arribar a dos minuts pel final, després d'un nou intent d'atac del Peralada el jugador local Adri va veure avançat al porter i, sense pensar-s'ho dues vegades va connectar un xut des de gairebé el centre del camp que va netejar les teranyines de la porteria que defensava Dani Lobato, qui va entrar per Ureña al descans. Nou gerro d'aigua freda pel Peralada, que no acaba de trobar la dinàmica que el porti a sumar punts i pugui sortir de l'última posició de la taula.