L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha assegurat que l'empat collit davant l'Espanyol (0-0) demostra que "sempre és difícil" superar a un equip que, segons la seva opinió, ha jugat "al límit" a nivell defensiu.

En la roda de premsa posterior al partit disputat a Cornellà-el Prat, el preparador asturià ha lamentat les ocasions que el seu equip ha desaprofitat al començament del segon temps.

"És sempre difícil superar a un equip que juga al límit. Era el partit que esperàvem que fes l'Espanyol. Ho han fet molt bé, han pressionat amb la intensitat que esperàvem. Hem tingut un molt bon inici a la segona part, però en aquests dies que costa tant, és vital transformar una de les ocasions", ha subratllat.

En qualsevol cas, ha precisat que l'empat és un resultat "just" i, en ser preguntat per la permissivitat arbitral, ha evitat referir-se a l'actuació del col·legiat González González.

"Han estat molt intensos i era una cosa que ja sabíem, perquè en un derbi l'Espanyol sempre té aquest punt d'agressivitat. No parlo mai dels àrbitres", ha afegit.

En aquest sentit, ha puntualitzat que el futbol "és un esport en el qual es permet el contacte" i ha promès que en els pròxims partits intentaran "generar més accions de joc".

Finalment, Luis Enrique ha reconegut que l'empat d'avui condiciona els pròxims dos partits de Copa del Rei que disputaran contra el conjunt blanc-i-blau.

"És un resultat que condiciona. En els pròxims partits, anem a intentar estar al mateix nivell d'intensitat i superar-los", ha tancat.