El canvi d'any no ha portat més encert de cara a porta a la Unió i, tot i dominar en totes les facetes del joc davant la Muntanyesa, va patir una nova derrota, la quarta consecutiva, i encadena ja dos partits sense trobar porteria.

Els de Vílchez estan negats de cara a porteria i, sense gol, no es poden treure els partits endavant. I no és per manca de domini o d'ocasions. Simplement la pilota no vol entrar, s'estavella al pal o no troba un rematador final que l'endreci en condicions.

El domini del partit va ser total per la Unió, però van ser els visitants els que es van poder avançar passada la mitja hora de joc. Després de l'enèsima jugada d'atac local sense finalització, una contra conduïda per Joel va finalitzar amb la rematada del mateix jugador que va aturar, en primera instància Prunés. La pilota va tornar a caure a peus de Joel qui, en segona instància no va perdonar.

A la segona part va seguir el mateix guió. El Figueres, amb molt cap i sense nervis, buscava el gol de l'empat, però ni l'entrada de jugadors de refresc a l'atac (Adrià Casanova i Roger Brugué) aconseguia finalitzar amb encert les jugades d'atac. En ple domini dels blanc-i-blau, una nova contra, aquest cop de Velillas, que va aconseguir superar la defensa per velocitat, va tornar a ser aturada per Prunés, però amb la mateixa mala sort que en el primer gol, ja que el rebuig del porter va tornar als peus de l'atacant, qui va poder marcar el gol de la sentència visitant (m.85). Novament a Vilatenim es jugarà el partit de la propera jornada, també a les 12 del migdia.