El xilè Claudio Bravo, porter del Barcelona, ha afirmat, després del 0-0 amb l'Espanyol, que el seu equip ho ha intentat "per tots els mitjans", però només va sumar un punt davant un rival que els "va estar al damunt, va córrer i va pegar, és la seva feina", segons ha opinat el porter, qui ha remarcat: "ara a treballar més fort que mai".

"Nosaltres sempre juguem amb alta tensió. Ens va costar, ens van pressionar bé, el camp no estava en les millors condicions i no treiem res amb excusar-nos. Veníem a buscar els tres punts, no va ser així, però ara a descansar i a pensar en el següent partit", ha valorat en declaracions a Canal Plus Liga al terme del xoc.

"Ens entreguem al màxim, intentem fer el de sempre i ens van pressionar bé. Això és llarg, cal estar tranquils. Ho hem intentat per tots els mitjans que podíem i ens anem amb un 0-0 que no era el resultat que volíem", ha continuat el porter.

Bravo ha admès que els "preocupa sempre el fet de no guanyar". "Nosaltres som molt exigents en aquest sentit. Ara, a treballar més fort que mai. Sempre l'exigència està al límit, veníem a buscar tres punts, no un, i ens anem calents en aquest sentit. L'Espanyol ens va estar a sobre, va córrer, va pegar... És la seva feina", ha conclòs.