El Palamós comença aquest migdia (12:00.) davant el Rubí una marató de partits com a local, ja que sis dels vuit propers enfrontaments els jugarà a casa. Els de Mármol juguen el primer partit de l'any i el darrer de la primera volta amb l'objectiu de fer bo el 0 a 4 de Manlleu i sobretot el de celebrar més victòries a casa. De moment, només n'han brindat una a l'afició, el 2 a 1 davant el Júpiter. "Volem que victòries com la de Manlleu passin a Palamós amb la nostra gent".

Màxim perill perquè les estadístiques diuen que al degà se li ennueguen els equips de la part baixa. El tècnic palamosí admet que el primer partit de l'any "és complicat per dues coses. La primera perquè juguem a casa i guanyar aquí ens costa horrors i la segona és que ens enfrontem a un rival que es troba per sota nostre i aquest binomi no ens va gens bé".

El Palamós ha empatat a un gol els tres últims partits a l'estadi i segons Mármol, "a la nostra afició els hi devem alegries perquè volem que s'enganxin a l'equip". Satisfet amb els reforços d'hivern, Mármol creu que "amb les tres incorporacions hem augmentat el nivell de competitivitat dins la plantilla i el rendiment d'en Cristian i l'Aleix ha estat molt bo". Pelque fa a la darrera incorporació, l'extrem Ivan Garcia, Mármol assegura que "li caldrà un temps d'aclimatació a la categoria però serà ràpida". Makaay i Sebas són baixa per lesió pel partit, mentre que Gerard Herrera és dubte.