Any nou, vida nova. L'objectiu per a l'Olot en aquest inici d'any és millorar l'últim trimestre del 2015. L'inici de lliga no va ser el desitjat per tots els olotins i en aquest 2016, volen capgirar aquesta situació.

L'equip de Rodri buscarà en l'última jornada de la primera volta el primer triomf a domicili. Fins ara no s'ha aconseguit i seria la millor manera per arribar a l'equador de la temporada. A domicili, l'equip no s'ha mostrat tant fiable com a casa encara que en els últims mesos van anar a l'alça. Amb l'excepció de la derrota al camp del Llosetí, l'Olot acumulava empats lluny de la Garrotxa que, juntament amb les victòries a casa, signaven una mitjana anglesa que els permetia sortir de la zona de descens a Tercera Divisió.

L'escapada no va ser real després de no guanyar cap dels últims tres partits del 2015, sumant dos empats i una derrota. Això va fer que els olotins no allunyéssin el perill i en part, per això el partit a Bunyol agafa una dimensió més important. Rodri tindrà a disposició a tota la plantilla menys a Abel Solé, que s'ha quedat a Olot sancionat. Un privilegi per a Rodri però també un maldecap, ja que haurà de triar els que considerin adequats per sortir a jugar a la Ciutat Esportiva de Llevant. Una de les grans novetats a l'onze titular podria ser el davanter andalús Diego, que va reaparèixer davant l'Hèrcules després de superar una lesió i podria ser la referència ofensiva de l'equip al costat de Perea.

L'Olot, que va marxar ahir a la tarda cap a terres valencianes, afronta el partit amb moltes ganes de guanyar el primer partit a domicili i batre a un rival directe per superar-lo també a la classificació.

L'Atlètic Llevant, per la seva part, només ha perdut un partit a casa en el que portem de temporada, davant el Lleida Esportiu (0-1), i aquesta bona condició com a local li està servint per ser fora de la zona vermella de la categoria. L'equip 'granota' tindrà l'important baixa de Traver, que va estar convocat ahir amb el primer equip, i tampoc podrà comptar amb Luca, Zagalá, Delgado i Valiente.

El repte per l'Olot és important però coneixedors de la seva filosofia de joc, només cal esperar els resultats. Volen començar el 2016 per la porta gran.