L'Atlètic de Madrid, gràcies a un gol del porter visitant Mariño després d'un fort xut de Thomas, va aconseguir sumar els tres punts davant el Llevant i superar, per dos punts el Barça al capdavant de la classificació de Primera Divisió. Això sí, els blaugrana tenen pendent, encara, el partit davant l'Sporting de Gijón, ajornat perquè els de Luis Enrique disputaven el Mundial de Clubs.

El Llevant de Rubi havia treballat molt bé el partit, i es va presentar al Calderón amb les idees molt definides. Molta concentració, replegament intesinu cada vegada que l'Atlètic es proposava jugar a l'atac i rigor tàctic per limitar espais i riscos.

Al Llevant no li va importar que la possessió fos dels locals i, l'Atlètic va tornar a demostrar que, quan un rival es tanca té veritables problemes per trobar la forma d'arribar a porteria.

Ahir va ser un xut del ghanès Thomas Partey. Va sortir al camp al minut 72 i, nou minuts més tard, va assumir la responsabilitat, va encarar la defensa del Llevant, conduint la pilota, es va endinsar a l'àrea i va aconseguir fabricar l'únic gol del partit. El porter visitant, Mariño, intentant aturar la pilota amb un braç amb l'altre va acabar impulsant-la al fons de la porteria, deixant sense premi els minuts de resistència que els de Rubi havien ofert davant l'equip que ha assumit el lideratge.