acomiadar l'any fent esport L'onzena Sant Silvestre va tornar a tenir el suport popular.Un aspecte dels carrers plens d'atletesAnnas Mahboub, guanyador masculí. Carmen Oliveras, vencedora femenina.

L'Associació Atlètica Palamós continua vivint un moment dolç de resultats i si fa pocs dies els seus representants dominaven la Sant Silvestre Riudellotenca, dijous van acomiadar l'any amb una altra gran actuació en la de Girona. A Fontajau, en un circuit urbà de cinc quilòmetres, la victòria va ser per a Annas Mahboub, que ja havia triomfat a Riudellots, amb un temps de 14.36, tres segons més ràpid que el garrotxí Aleix Domènech. El podi masculí el va completar Sofiane Mahboub amb 14.56, firmant el doblet de l'AA Palamós entre els tres primers classificats. Els triatletes Nan Oliveras i Genís Grau van ser sisè i setè, respectivament.

En categoria femenina la victòria se la va endur Carmen Oliveras (PRAC), amb un temps de 16.57. L'AA Palamós va col·locar Elena Fonalleras en segona posició (17.07). La Sant Silvestre de Girona va ser un nou èxit, amb 2.000 corredors, incloent-hi la cursa sènior i les proves infantils paral·leles.