En un partit que va començar ensopit i sense ritme, el Barça ha acabat aixafant el Betis per 4-0 gràcies a un gol en pròpia porta de Westermann, un altre de Messi i dos de Luis Suárez aconseguits a la segona part.

Amb 180 gols en un any natural, el Barça ha batut el rècord de 178 que tenia des del 2014 el Reial Madrid d'Ancelotti.

Ha sigut el colofó d'un gran 2015, amb les cinc copes que els jugadors van exposar damunt la gespa del Camp Nou abans del partit, incloent el recent Mundial de Clubs. En aquest partit, però, la jugada decisiva ha sigut un injust penal assenyalat al porter del Betis, l'exmadridista Adán, que després de rebutjar de puny dins l'àrea ha donat un cop involuntari a Messi, molt aparatós. Vicandi Garrido ha assenyalat la pena màxima.

Tot i així, Neymar ha fallat el llançament enviant la pilota al travesser, però en la lluita pel rebuig amb Rakitic, Wetsermann ha marcat l'autogol. Un cop recuperat, Messi ha marcat el 2-0 abans del descans.

Ja a la segona part, Luis Suárez ha arrodonit la festa i encara hi hagués pogut haver més gols ja que el Barça ha estavellat la pilota quatre cops més als pals, dues vegades Messi, una Neymar i una altra Alves.