El Sevilla va vèncer per 2-0 l'Espanyol i va desactivar l'efecte del tècnic Constantin Galca, que havia guanyat els dos primers partits des de la seva arribada a la banqueta blanc-i-blava. La derrota barcelonina es va fonamentar a la primera part amb els gols de l'italià Ciro Immobile i de l'argentí Éver Banega en un matx plàcid per als locals. L'Espanyol, amb la d'ahir, encaixa la seva cinquena derrota seguida fora en un dia en què va ser molt inofensiu en atac i va emmalaltir de profunditat per fer mal al rival.

Amb les baixes del pivot senegalès Pape Diop, sancionat, i del lesionat Arbilla, Galca va fer canvis en posar al mig camp Cañas, per Abraham, amb Javi López i Salva Sevilla, per Gerard Moreno, en un trident ofensiu amb el paraguaià Hernán Pérez i Marco Asensio, i l'equatorià Caicedo dalt. Des de bon començament, el Sevilla, sense un domini clar i sense forçar la màquina, va arribar amb facilitat a l'àrea espanyolista amb pilotes en profunditat a Immobile, que no va aprofitar tres ocasions en un xut alt, una passada enrere que Álvaro va estar a punt de ficar en la seva pròpia porteria i no encertar en una altra passada de Banega. L'Espanyol no va demostrar el joc més ofensiu que li ha inculcat el tècnic romanès. Excepte una perillosa passada a l'àrea d'Asensio, molt intermitent, que Mariano va resoldre in extremis i un greu error del francès Rami que no va aprofitar Caicedo a la frontal de l'àrea, no va generar opcions de gol i va estar molt innocent en atac.

Aviat, als 16 minuts, l'aposta d'Emery per Immobile li va donar fruits en marcar el 1-0 l'italià, que llançant-se a terra a l'àrea va fer-se amb una pilota refusada per Pau López, després de rematar Vitolo, i el va introduir a la porteria davant la passivitat del xilè Enzo Roco.

Als periquitos els va faltar més intensitat i profunditat. Van voler reaccionar, però molt tímidament, i només van tenir una opció en una pilota que va quedar perduda a l'àrea després d'un error de Sergio Rico i la seva defensa, encara que el porter va avortar el perill a prop de la mitja hora. Els sevillistes van seguir controlant el partit sense problemes, amb ordre i amb arribades fàcils dalt a l'entrar més en joc l'argentí Éver Banega, que va fer el 2-0 en una acció personal, quatre minuts abans del descans, i després va deixar en safata de plata a Immobile el tercer però l'italià va perdonar.

La represa va començar amb un guió similar, però amb l'Espanyol més intens i decidit, a la recerca d'escurçar distàncies. No tenia més remei. Galca va donar entrada a Jordan i, poc després, a l'extrem Burgui i el davanter Gerard Moreno per donar més oxigen i profunditat al seu equip. Els intents espanyolistes, sense punch en atac, van ser erms, com un fort xut de Burgui que va parar Rico i un centrada-xut del mateix jugador que va fregar el pal a un quart d'hora del final. El Sevilla, donat l'avantatge, es va relaxar molt en aquest període, si bé va poder marcar en dues rematades des de lluny de Reyes i del danès Krohn-Dehli , però Pau López va estar segur en les dues accions.

Ho va intentar un intermitent i irregular Marco Asensio, que va buscar el gol, també sense èxit, amb un xut llunyà que va rebotar en un defensa. La desfeta, clara, a Sevilla frena la reacció del nou Espanyol de Galca abans del doble compromís contra el Barça.