Els atletes tornaran a prendre aquesta tarda els carrers del centre de Girona en una nova edició, l'onzena ja, de la tradicional Sant Silvestre. L'Ajuntament i el Club Atletisme Girona van haver de tancar dilluns les incripcions després d'haver-se assolit, amb 1.700 corredors, el número màxim de participants. A banda de la prova sènior de cinc quilòmetres, els organitzadors també han programat tres curses en la Mini Sant Silvestre, que reuniran més de 230 participants. Aquestes proves infantils seran les encarregades d'alçar el teló de la tarda esportiva a partir de les 17.05. La carrera per als adults està programada a partir de les 6 de la tarda.

La sortida i l'arribada de totes les proves serà al pavelló de Fontajau. El cartell de l'onzena Sant Silvestre torna a ser de luxe, amb la presència d'esportistes de renom com Jess Andrews (la guanyadora femenina de la passada edició, parella del ciclista Dan Martin), Ïa Vidal, Tina Bes, Nan Oliveras, Aleix Domènec i Genís Grau. La Sant Silvestre de Girona tancarà l'any 2015 i també el calendari anual de Curses i Marxes Populars que es fan a la ciutat i que creix constantment.

L'any passat els guanyadors de la prova van ser Jonathan Romeo i Jess Andrews. La Sant Silvestre va mobilitzar aleshores uns 2.000 corredors, xifra similar a la que s'espera aquesta tarda sumant els participants sèniors més els de les proves infantils.

Fontajau serà el centre neuràlgic de la cursa, que proposa un circuit de cinc quilòmetres pel centre que pot provocar alguns talls de trànsit en moments puntuals. Els atletes sortiran del pavelló en direcció a l'avinguda de Josep Tarradellas i a l'alçada de la plaça de l'Assamblea de Catalunya aniran a buscar Caterina Albert i seguiran per Mestre Civil, Bernat Boades, Passatge dels Massaguer i Santa Eugènia. D'allà es dirigiran a la plaça Marquès de Camps, el carrer Nou, Pont de Pedra, plaça del Vi, Ciutadans, plaça de l'Oli, Cort Reial, Ballesteries, Calderers, Plaça de St. Pere i Pedret. Acabat el recorregut pel Barri Vell el circuit passa pel Passeig de la Devesa, Pont de la Barca, Rambla Xavier Cugat i novament arribada al pavelló de Fontajau, on es farà l'entrega de trofeus.