El FC Barcelona va rescindir el contracte del davanter mallorquí Sergi Guardiola després de comprovar uns comentaris ofensius al seu compte personal de Twitter contra l'entitat barcelonista i contra Catalunya. Es dóna la circumstància que el Barcelona acabava de contractar el jugador, de 24 anys, que fa uns dies va rescindir el seu contracte amb l'Alcorcón, per incorporar-lo al equip filial, entrenat per Gerard López.

Després que a l'entitat blaugrana arribessin informacions sobre el mur del compte personal del jugador, en el qual es podia llegir «Puta Catalunya. Sempre Hala Madrid», entre d'altres tweets, el Barcelona va acordar deixar sense efecte el contracte que havien subscrit les parts a la tarda. El davanter mallorquí havia jugat a l'Alcorcón procedent de l'Eldenc, però va abandonar l'entitat madrilenya fa uns dies, sense que hagués jugat com a titular ni un sol partit.

Aquesta circumstància no és nova al Barcelona, ja que fa uns anys la direcció general va rescindir el contracte d'un treballador que s'havia incorporat després de comprovar que en el seu Twitter havia escrit missatges contraris a la junta.

Messi es torna a entrenar

Per altra banda, Lionel Messi va retrobar-se ahir amb els seus companys a la Ciutat Esportiva, després d'absentar-se diumenge en el retorn a la feina del Barça perquè va ser a Dubai, on va rebre el premi al millor jugador en una gala del futbol Mundial que també va premiar el club català i el seu president, Josep Maria Bartomeu.