Josep Lluis Blanco (La Sansi) va guanyar ahir la cursa de Nadal de Lloret de Mar, amb prop de 900 inscrits en totes les categories, i amb un recorregut ràpid ?homologat de 5 quilòmetres per asfalt que el lloretenc va completar amb 15 ?minuts i 2 segons. La prova, amb arribada a la pista d'atletisme, i ?organitzada per l'Ajuntament de Lloret, amb la col·laboració del Club Atletisme Lloret La Selva, Club La Sansi i ?l'associació del Rieral, també va comptar amb ?diverses curses de mainada que ?finalment van tenir una bona ?participació, amb uns 200 inscrits.

La cursa de 5 quilòmetres va arrencar amb un gran ritme, amb ?Josep Lluís Blanco al capdavant, amb un pas de 5 minuts i 49 segons al quilòmetre 2, seguit per Buba Sabali (Senegal) i Edgars Sumskis (Letònia). Del quilòmetre 2 al 4, Sumskis es va posar primer, encara que en el darrer quilòmetre, Blanco va canviar de ritme i va posar-se de nou al capdavant de la cursa en solitari, per acabar guanyant- la. El segon lloc del podi va ser per a l'atleta internacional de Letònia Edgars Sumskis, que fa dos setmanes va participar a l'europeu de cros, mentre la tercera posició se la va adjudicar el jove Buba Sabali. A la cursa, també hi van participar, l'alcalde i diversos regidors de la ciutat, així com també el ?pilot del DTM Miquel Molina.

En categoria femenina, el triomf va ser per a l'atleta internacional júnior en els 3.000 metres obstacles, Anna Quílez que va creuar la línia de meta amb un temps de 18 minuts i 6 segons.