El retorn del sènior femení del Tennis Taula Tramuntana a la competició està sent d’allò més positiu i després de set jornades és tercer de Primera Nacional, situat en la promoció d’ascens. Després de dos anys d’absència, en què el club l’havia retirat per motius econòmics i esportius, enguany el Tramuntana s’ha aventurat a recuperar-lo de la mà d’Anna Badosa. L’entrenadora de Salt, de 28 anys, es va retirar fa uns mesos després de jugar a l’Eivissa i al París i dirigeix una fornada de joves jugadores formades al club. L’equip té sis noies d’entre 19 i 11 anys i a la classificació es troba per darrere del Ripollet i del Ganxets Ploms de Tarragona.

El pròxim 23 de gener, les figuerenques, amb seu al gimnàs de l’Institut Olivar Gran, podran encarrilar l’accés a la fase d’ascens en una concentració on se les veurà amb el Balaguer, Ganxets i CAI Santiago. Ara bé, en cas d’obtenir el premi, el club podria renunciar-hi. I és que a part de Miqueleta Balanzó, la més veterana, amb 19 anys, per darrere arriben jugadores d’entre 11 i 14 que, en molts casos, s’enfronten a rivals que els doblen l’edat. No obstant això, Clara Arenas i les alevines Jana Riera, Mercè Puig, Linda E. Thomson i Clàudia Pérez ja han demostrat el seu potencial. Sense anar més lluny, Riera es va proclamar campiona d’Espanya el juny a Antequera (Màlaga).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.