Aquest vespre (19:00), Reial Madrid i FC Barcelona Lassa disputaran un nou duel a l'ACB de bàsquet, el primer clàssic de la temporada en lliga, un duel que no arriba en bon moment per als de Xavi Pascual, que arrosseguen diverses baixes.

Els catalans podrien recuperar el base Tomas Satoransky, que es va perdre el darrer partit davant el Bilbao per culpa d'un esquinç al turmell. En el mateix partit també es van lesionar Carlos Arroyo, un altre dels bases de l'equip de Pascual, amb una sobrecàrrega als bessons i Àlex Abrines, amb un esquinç al peu i seran baixa gairebé segura per al partit davant el Madrid.

Juan Carlos Navarro, a més, disputarà el seu clàssic número 90 i viurà el partit d'una manera especial, esperant tornar a fer un bon paper davant els blancs ja que "en la temporada passada no vaig poder fer-ho en cap dels set que vam jugar" i ser un malson per al Madrid.

Els blancs, de la seva banda, han convertit el seu pavelló en un fortí, encadenant-hi quatre victòries consecutives aquesta temporada, acumulant una ratxa d'onze triomfs, per cinc de consecutius dels blaugrana, que només han perdut un partit de Lliga (Laboral Kutxa 87-79). Ambdós estan a una victòria del Valencia de Pedro Martínez, líder invicte.

Aquesta temporada Barça i Madrid s'han enfrontat a la Supercopa, a Màlaga, amb una victòria per als de Xavi Pascual (80-62), gràcies a un gran partit de Pau Ribas, mentre que la passada temporada el balanç havia estat de 6-1 favorable al Reial Madrid.

A més a més, en la jornada d'avui es disputen el Bilbao Basquet-Joventut (13:00) i l'Unicaja-ICL Manresa (18:00), dos partits clau per a les aspiracions de play off dels equips catalans. El líder, València, visitarà la pista de l'Iberostar Tenerife (13:00), catorzè classificat.