De les sis curses previstes a l´Alt Empordà abans d´acabar l´any, tres es van disputar aquest cap de setmana. A l´Escala, per Sant Esteve, 130 corredors van participar en la prova de 6 km que organitzava l´Escala-Empúries Flama 91. La cursa tenia sortida des de la plaça de l´Univers i a preu de 4 euros, 1 dels quals es destinava a La Marató de TV3. Com que hi ha obres a la platja de les Barques, es va optar per canviar la ubicació, que va ser a Riells, i l´altra novetat va ser la inclusió de curses infantils amb recorreguts de 800 a 2.000 metres.

L´endemà, diumenge, Terrades es va estrenar amb la seva primera Sant Silvestre, amb 200 inscrits, i la Jonquera va batre rècords amb 352 participants a la Cursa de la Dona. A Terrades, era una cursa-marxa de 4'5 km no competitiva amb la finalitat de recollir diners per a La Marató de TV3: el preu de la inscripció era de 3 euros i se'n van recollir 895 (861'30 € d'inscripcions, 25 € subhasta del dibuix original del cartell i 8'7 € paradeta nenes).

A La Jonquera, el Centre Excursionista Jonquerenc i la Fundació Oncolliga Girona van organitzar la cinquena edició de la Cursa de la Dona, també de 5 km i en un circuit urbà amb poc desnivell. El preu per participar-hi era de 6 euros i es tractava d´una cursa benèfica per als malalts de càncer.