El Leicester City va caure derrotat al camp del Liverpool (1-0) i va deixar el lideratge en safata a l'Arsenal, proper rival del Barça en els vuitens de la Lliga de Campions, però el Boxing Day també se li va entravessar als d'Arsene Wenger i els gunners van sortir golejats (4-0) davant el Southampton.

Segueix la mala ratxa del Manchester United de Louis Van Gaal. En el Boxing Day, l'United va caure per 2-0 al camp de l'Stoke City, amb gols de Bojan i Arnautovic, cosa que va deixar al tècnic holandès a les portes de la destitució. Després de la tercera derrota consecutiva del seu equip, a més d'haver quedat eliminat de la Champions, fins i tot el tècnic holandès, preguntat per la seva situació, va deixar anar un "potser seré jo el que marxi", obrint la porta a presentar la dimissió.

Guus Hiddink es va estrenar a la banqueta del Chelsea amb un empat a dos gols davant el Watford de Quique Sánchez Flores. Diego Costa va tornar a marcar, anotant els dos gols dels "blues", el segon per igualar el matx a dos, mentre que Oscar va tenier la victòria dels de Hiddink als peus, però va errar un penal al minut 79.

El Manchester City es va aprofitar de l'ensopegada dels dos primers classificats i es va posat a només tres punts del Leicester i a un dels gunners després de derrotar (4-1) al Sunderland, mentre que el Tottenham de Mauricio Pochettino va aconseguir una victòria (3-0) davant el Norwich City, consolidant la quarta posició.

La propera jornada de la Premier, que no s'atura per Nadal, s'iniciarà demà i en destaquen el Manchester United-Chelsea (demà a les 18:30) i el Leicester-Manchester City (dimarts, 20:45).