La golejada contra el Rayo Vallecanco, 10-2 en un partit condicionat per les ràpides expulsions de dos jugadors visitants, no ha calmat els ànims al Madrid i, segons va anunciar El Larguero de la Cadena SER, Florentino Pérez estaria valorant canviar Rafa Benítez per José Mourinho aquest mateix gener. Les darreres xiulades contra el tècnic al Santiago Bernabéu i una enquesta interna del club entre els socis serien els dos factors que haurien acabar de fer decidir a Florentino d'acomiadar Benítez. Arribats a aquest punt, i no veient encara del tot preparat al francès Zinedine Zidane, el president blanc estaria intentant tornar a portar Mourinho al Bernabéu per bé que l'interès del Manchester United per contractar al tècnic portuguès no deixaria gaire marge per pensar-s'ho al club blanc.

Dimecres a la tarda, l'expresident del Madrid, Ramón Calderón, ja avisava a través de de Twitter que el tècnic portuguès estava pressionant a Florentino Pérez i el seu entorne perquè accelerés les converses. El motiu era que Mourinho té sobre la taula una oferta del Manchester United. Calderón explicava que el club blanc li havia demanat que esperés fins al gener per respondre a la proposta dels anglesos per convertir-se en el relleu de Louis Van Gaal.

Mourinho va ser destituït el dijous de la setmana passada després de la derrota del Chelsea davant del Leicester, resultat que deixa l'actual campió de la Premier només un punt per sobre de la zona de descens. Les seves diferències amb els jugadors també han estat airejades per la premsa anglesa, que va arribar a assenyalar a Diego Costa i Hazard com a inductors de la destitució. Per contra es parla del català Cesc Fàbregas com a jugador molt propera a Mourinho i que ara, amb la destitució del tècnic, podria sortir del Chelsea en el mercat d'hivern.

Mourinho va dirigir ell Madrid en 178 partits en tres temporades. Va guanyar 128 d'ells, va empatar 28 i va perdre 22. El balanç de gols que va deixar va ser de 475 a favor i 168 en contra. El portuguès va guanyar tres títols: una Copa, una Lliga, amb rècord de gols i de punts, i una Supercopa d'Espanya. A Europa va portar al Madrid fins a tres semifinals de Champions, que va perdre successivament davant Barcelona, Bayern de Munic i Borussia Dortmund. A més, va perdre una Supercopa d'Espanya davant el Barcelona i una final de Copa contra l'Atlètic.