La campiona olímpica Ángela Pumariega i Patricia Cantero varen acabar segones en la classificació final de la Christmas Race en la categoria 470 Femení, després d'una última jornada en la qual van perdre el lideratge a favor de les alemanyes Annika Bochmann i Marlen Steiherr.

La competició, represa ahir després de dies sense vent, va recuperar el temps perdut encabint en un sol dia les tres proves que calien per arribar a les cinc i poder descartar així la pitjor.

En 470 Masculí, els líders des de la primera jornada, els italians Simon Sivitz Kozuta i Jas Farneti es van alçar amb la victòria, seguits dels canaris Rayco Tabares i Alfredo González i dels andalusos José Manuel Ruiz i Fernando Dávila. El triomf en Finn va ser per al britànic Hector Simpson, i en 49er per als francesos Mathieu Frei i Sebástien Scotto di Fassano, ja que els espanyols Federico i Arturo Alonso, que defensaven el títol i que arribaven amb el bronze aconseguit en el Mundial, van patir un trencament que els va deixar sense opcions. La francesa Pernelle Michon va guanyar el Làser Radial Femení i, el Masculí va comptar amb l'única victòria espanyola de la ?Christmas Race, la del balear Ramiro Foguet.