El vent va aparèixer finalment en aquesta edició de la Christmas Race i ahir totes les classes varen poder navegar a les aigües de la badia de Palamós. La campiona olímpica Àngela Pumariega i Patricia Cantero són les primeres líders de la GAES Christmas Race en 470 femení. Mentre que en 470 masculí els italians Simon Svits Kosuta i Jan Farneti van ser primers defensant el lloc que van aconseguir amb la mica de vent de la jornada inaugural.

En Finn, el gallec Miguel Fernández Vasco va posar-se ahir líder, per davant del català Àlex Muscat, del polonès Lukasz Lesinki i l'alemany Max Kohlhof.

Ahir també es varen disputar regates a les classes 49er, Laser Radial femenina, Laser Standard i FX, però la notícia va ser a les classes Europe masculina i femenina, que només tenien programades quatre dies de competició i, per tant, van començar i acabar ahir. El català Rafael Rabasa va ser el guanyador masculí i Irene Sánchez en categoria femenina.

Per avui, última jornada de la Christmas Race,sortiran a navegar totes les classes amb l'objectiu d'arribar a les tres mànegues mínimes perquè la regata sigui considera vàlida. Les embarcacions sortiran a les deu del matí.