Les seleccions absolutes masculines de Catalunya i d’Euskadi disputen, aquest dissabte dia 26 (21.30 hores) a l’Estadi del Camp Nou, un partit amistós. Jordi Bonet, delegat provincial de la Federació Catalana de Futbol, confia que l’estadi blaugrana presenti un bon aspecte a la graderia i, per això, l’organisme ha posat a la venda entrades a partir de 10 €.

Com es prepara el partit des de la Federació Catalana?

Sabem que és una data complicada, però el partit s’està preparant molt bé, ja hi ha 20.000 entrades venudes (dijous) i les perspectives són bones. S’està fent un treball extraordinari, porta a porta amb els clubs, a cada un els regalem 10 entrades i cada jugador afiliat tindrà descomptes.

Amb quina afluència d’espectadors estarien satisfets?

Si voltem els 50.000 estarem molt contents, l’avantatge que tenim és que es disputa en un estadi com el Camp Nou i que hi haurà facilitats per aparcar.

Es preveu una selecció de nivell.

A més del partit de futbol serà una festa, pot ser maco, i les figures ens han promès que seran allà. Jugadors del Barça com Piqué o Bartra són dels que hi estan més involucrats.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.