"La nostra intenció era gua?nyar el partit. Hem tornat a jugar bé, arribem a camp contrari però ens falta l'última rematada". Rodri va voler veure el got mig ple després de l'empat de l'Olot davant l'Hèrcules i, encara que "hem intentat jugar com sempre", "ens hem de conformar amb l'empat"

L'entrenador va recalcar el complicat rival que van tenir ahir i va assegurar que a l'equip li va faltar "generar ocasions més clares". Rodri es va encarregar de recordar que "només hem perdut 2 partits dels últims 12. Portem una bona dinàmica i hem de treure les coses positives de l'empat". Respecte al canvi de Perea a la segona meitat, que va causar incertesa entre l'afició, Rodri va deixar clar que "ha marxat tranquil i sense cap problema pel canvi. Necessitava reforçar aquella banda defensivament i Perea no podia aguantar els 90 minuts". Del mateix jugador i de la proximitat del mercat d'hivern, Rodri desitja que "Perea es quedi aquí fins a final de temporada i que segueixi tenint partits molt bons amb l'Olot, encara que el seu futur és decisió del mateix jugador i del club".

Un altre dels protagonistes del partit, el capità del conjunt garrotxí Abel Solé, va afirmar que "l'Hèrcules té un equip molt fort, fet per pujar i ens ha tocat córrer molt i treballar de valent. Tot el que sigui sumar és benvingut".

L'Hèrcules, per la seva banda, lluitava per seguir el camí dels dos primers classificats, el Reus i el Vila-real B, que van eixamplar dos punts més la seva diferència respecte al conjunt alacantí. El seu entreandor, Manolo Herrero, va destacar en roda de premsa que "la nostra intenció era guanyar, l'únic que ens ha fallat ha estat l'última rematada". De l'Olot, Herrero va recalcar que "és un equip molt fort al seu camp i ha completat un bon partit".