Arribar i moldre o en el cas d'Aleix Feixas, arribar i marcar. El nou davanter del Palamós era presentat divendres passat i un dia més tard debutava a l'onze titular de Mármol davant el Manlleu amb gol inclòs. «Vull que sigui el primer gol de molts perquè estic molt content d'estar al Palamós». L'estrena amb la samarreta del Palamós no podia començar millor perquè en qüestió de set minuts, Aleix Feixas va fer el 0 a 1 obrint el camí d'una golejada que més tard tancarien Agi, Barrera i Marc Medina.

L'ex-Peralada confessava que «estic molt content i no podia demanar res més, debut, gol i victòria de l'equip». El nou fitxatge del degà creu que el seu primer gol com a palamosí «em donarà confiança per seguir treballant i vull agrair l'assistència de Coro perquè va ser magnífica». El 0 a 4 ha de servir, segons Aleix Feixas, «d'estímul i motivació per mirar cap amunt perquè el Palamós es mereix estar més enlaire».

Amb el gol del debut amb el seu nou equip, Aleix Feixas ja en suma cinc aquesta temporada, quatre amb el Peralada i un amb el Palamós. «Personalment, m'agradaria superar la xifra dels onze gols del curs passat amb el Peralada i demostrar a Mármol que no s'ha equivocat apostant per mi». Del seu antic club i la seva sortida, Aleix Feixas diu que l'amistat amb el president del club xampanyer ha resultat clau per poder fitxar pels baixempordanesos. «Vull donar les gràcies al Peralada i en particular al seu president per facilitar la meva sortida».

De la relació «freda» amb el seu anterior entrenador, Arnau Sala, el davanter va preferir no opinar. En aquest sentit va destacar que quan torni a Peralada amb la samarreta del Palamós, creu que «la rebuda serà normal perquè he sortit bé d'allà i només tinc paraules bones cap al meu antic club». Amb Feixas, la plantilla palamosina ja compta amb quatre exjugadors del Peralada: Barrera, Pastor i Joan Corominas.