El València Basket de Pedro Martínez i Jordi Trias va completar ahir la millor arrencada de temporada de la seva història en sumar a l'onzena jornada de la Lliga Endesa, a la pista de l'ICL Manresa (62-74), la seva vintena primera victòria consecutiva, onzena en Liga, de la qual segueix com a líder en solitari. El Madrid, que ahir va guanyar a la pista de l'Andorra (80-89), ocupa el segon lloc. Terrcer amb el mateix balanç que els blancs (10-1) segueix el Barcelona Lassa, que ahir va aconseguir una treballada victòria en el duel català contra el FIATC Joventut (83-74), que encadena cinc derrotes consecutives a la Lliga Endesa, en un partit en què als i-negres els va condemnar un segon quart per oblidar i un exuberant Ante Tomic (17 punts i 23 de valoració) en els últims deu minuts en què els blagurana van fer un parcial de 28-14.