El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) segueix a l'espera de rebre la documentació que ha de remetre-li el Cadis per resoldre el recurs del Reial Madrid contra la seva eliminació de la Copa del Rei per alineació indeguda de Dennis Txérixev en el partit d'anada dels setzens de final.

El TAD, que fa una setmana va rebutjar la petició de concedir la suspensió al club blanc perquè aquest dimecres es jugués el partit de tornada, té previst celebrar la seva reunió habitual dels divendres al matí, però encara no ha rebut la informació que ha d'enviar-li el conjunt andalús. Per això, malgrat voler resoldre el cas per la via ràpida, sembla que avui no podrà prendre la determinació final.

El Cadis està a l'espera de conèixer quin rival li correspon en els vuitens de final de la competició que la RFEF sortejarà aquest matí.

Mentrestant, el Reial Madrid se centra en els seus dos últims compromisos de Lliga de 2015, la visita del Rayo Vallecano el proper diumenge dia 20 i la de la Reial Societat el dimecres 30. El club va mostrar el seu respecte a la decisió del TAD, que implicava que el partit de tornada de l'eliminatòria no es jugava dimecres, i és poc probable que els donin la raó.