L'Olot va trencar una ratxa de quatre victòries consecutives a casa després d'empatar a zero gols davant l'Hèrcules. El partit va estar igualat en pràcticament totes les fases del joc, amb un lleuger domini territorial del conjunt visitant, però va ser l'Olot qui va tenir l'ocasió més clara, amb una rematada de Sana al travesser a la primera meitat.

L'Hèrcules visitava la Garrotxa amb l'etiqueta d'un dels equips "estrella" de la categoria i amb una plantilla feta i dissenyada per estar entre els quatre millors i intentar ascendir a la Segona Divisió A. A la primera meitat, el domini va ser altern i el conjunt olotí va aconseguir neutralitzar la primera empenta visitant. Les ocasions clares de gol van brillar per la seva absència durant pràcticament els 90 minuts. Gairebé tot el partit, a excepció dels últims minuts del primer temps. El primer a avisar i a disposar l'ocasió més clara del partit va ser l'olotí Sana, qui amb un fort xut va fer vibrar el travesser de la porteria defensada per Chema. Avís seriós de l'Olot, que va trobar reacció en el conjunt alacantí, que tres minuts després de l'oportunitat garrotxina, Miñano, al minut 42, feia lluir Wilfred amb una gran aturada quan la pilota es dirigia a entrar per l'escaire de la porteria olotina.

Després d'aquestes dues ocasions, les millors del partit, a la segona meitat el joc es va obrir una mica més, però cap dels dos conjunts van estar encertat a l'hora de donar l'última passada. Perea i Marcel Serramitja ho van provar en dues ocasions però no van estar encertats. L'Hèrcules, per la seva banda, jugava amb criteri amb la pilota als peus però s'encallava cada vegada que arribava a tres quarts de camp.

Els minuts passaven i tots dos equips eren conscients de la necessitat que tenien d'aconseguir la victòria, uns per allunyar-se del perill i els altres per apropar-se a les dues primeres places del campionat, i anaven ajustant els automatismes defensius per no encaixar un gol que hagués estat definitiu.

L'Olot però va aconseguir treure forces per dominar uns últims minuts on no van arribar ocasions clares per part de cap dels dos equips i on les últimes ocasions a pilota parada van ser per a l'Hèrcules, encara que sense generar perill a la porteria de Wilfred.

Al final, just repartiment de punts entre dos equips que utilitzen una filosofia de joc molt similar. Tots dos lluitaven per diferents objectius i cap dels dos, com van dir els seus entrenadors en roda de premsa, van marxar satisfets un cop l'àrbitre va assenyalar el final del partit. L'Olot, amb aquest punt, en suma 20 a la classificació i marxa de vacances en catorzena posició, amb els mateixos punts que l'Atlètic Llevant, que ocupa plaça de promoció de descens, i dos per sobre del descens directe, on el Barça B és l'últim en caure-hi amb 18 punts. Tornant de Nadal, l'Olot visitarà el camp de l'Atlètic Llevant, un rival directe.