Leo Messi va ser el gran absent ahir en la semifinal del Mundial de clubs contra el Guangzhou Evergrande a causa d'un còlic nefrític. Encara que la malaltia no és greu, sí que és molt dolorosa, per això l'astre argentí va ser medicat després de passar una nit sense pràcticament descans. Aquesta absència es va unir a la ja confirmada de Neymar, que està recuperant-se d'una lesió fibril·lar. La incògnita és saber si Luis Enrique podrà recuperar les seves dues estrelles per la final de diumenge que ve.

Messi va donar un senyal per a l'optimisme quan al final del partit va penjar un missatge al seu Facebook on a banda d'aplaudir l'esforç dels seus companys, es felicitava per haver-se classificat per a la final. L'astre argentí també va afegir que «em sap molt greu perdre'm qualsevol partit, però espero estar al 100% per poder ajudar l'equip a la final».

La reacció d'Iniesta

Andrés Iniesta va assegurar als vestidors, un cop el Barça estava classificat per la final, que l'equip confia en la recuperació de Neymar i Messi ja que «seria molt dur» no comptar amb ells per enfrontar-se a River Plate. «Són jugadors bàsics per a nosaltres, però l'equip s'ha de refer, esperem que diumenge puguem comptar amb tots dos perquè tot sigui més fàcil», va explicar. «Estem davant una oportunitat molt maca, que pot ser única per a tots», va concloure el futbolista manxec.