Zamora no sembla la millor pista per anar-hi a buscar la primera victòria de la temporada fora de casa però Pau Campos té clar que «si hi ha una jornada propícia per a les sorpreses, és aquesta, ja que els equips arriben molt justos a l'aturada de Nadal i ells han fet poca rotació a la plantilla». El Bordils es trobarà aquesta tarda un rival liderat per Octavio Magadán, que ho ha guanyat tot com a local, i que després d'haver descendit la temporada passada de l'Asobal lluita per recuperar la categoria perduda.

«Ells mantenen el mateix bloc que va baixar i han millorat, per ?exem?ple, la porteria. Magadán els aporta molt ofensivament però els coneixem bé perquè pràcticament juguen els mateixos que ens vam trobar a Sòria en la fase d'ascens en què tots dos vam pujar a Plata», explicava ahir el tècnic de l'equip gironí. Campos no podrà disposar de Combis ni de Masmiquel.

L'entrenador del Bordils espera que el seu equip «competeixi» i surti reforçat abans d'una aturada de Nadal en què se centrarà apreparar un inici de 2016 que pot ser clau per a les aspiracions de mantenir la categoria. D'entrada, el partit del dia 9 a casa contra l'Amenábar, un rival directe, ha quedat ajornat segurament fins al març perquè els bascos tenen dos jugadors a la selecció júnior. La mirada del Bordils, per tant, se centra en la visita del Nava i el partit contra la Roca, que vindran a continuació, en l'obertura de la segona volta.

L'expedició blanc-i-verda surt avui al matí cap a Barcelona per volar fins a Valladolid i continuar el desplaçament per carretera. El Bordils no guanya a fora des del febrer (21-27 a Barakaldo).