El tennista japonès Kei Nisihikori, actual número 8 de l'ATP, ha confirmat la seva participació en el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó 2016, on buscarà conquistar el torneig per tercera vegada consecutiva.

L'obert de la capital catalana, que es disputarà del 16 al 24 d'abril al RC Tennis Barcelona, comptarà per sisena ocasió amb la participació del tennista de Shimane, que buscarà lluitar per la victòria amb els espanyols Rafa Nadal i David Ferrer, actuals número 5 i 7 del món, respectivament.

Guanyador de les dues últimes edicions del Godó, Nishikori es va imposar el 2014 al colombià Santiago Giraldo, mentre que en l'última edició va derrotar a la final l'espanyol Pablo Andújar.

El tennista nipó, de 25 anys, s'ha mostrat "molt content" després de rebre la invitació de l'organització que li permetrà disputar la pròxima edició del torneig. "El Barcelona Open Banc Sabadell és un torneig molt especial per a mi. M'encanta la ciutat i el club organitzador, i espero comptar de nou amb el suport dels meus seguidors. És un lloc únic per a mi", ha destacat Nishikori.

De la seva banda, Albert Costa, director de l'obert, ha destacat que, a falta de quatre mesos per al seu inici, el Godó ja ha confirmat la participació de Nadal, Ferrer i Nishikori, tres dels tennistes més destacats del circuit. "El cartell no pot ser millor en aquests moments. Estic segur que els aficionats gaudiran moltíssim. Estem molt orgullosos de poder reunir, un any més, aquests tres fora de sèrie del tennis", ha subratllat Costa.