Després de 67 anys d'existència i d'una llarga història vinculada al món de l'automoció i el ciclisme, el Grup Olympia de Figueres acaba de fer un pas endavant en el suport al món de la competició. Un suport que arriba en forma de contracte de patrocini directe, amb la complicitat de la centenària marca italiana Olympia, per al corredor figuerenc de BTT Jaume Pereira.

L'acord es va presentar dimecres, a la botiga Olympia del carrer Esperança. Hi eren presents el conseller delegat de l'empresa, Ricard Sayeras Quera, el corredor i els treballadors de la casa. Un equip de professionals que treballa des de fa temps amb els ciclistes empordanesos en l'assessorament i el manteniment dels vehicles de dues rodes.

Pereira té 37 anys i és especialista en curses de BTT de gran fons. Aquest 2015 ha estat segon en la Barcelona-Sant Sebastià i quart a la Madrid-Lisboa, entre altres proves en les quals ha destacat.

"Ell ja era client nostre i ens fa molta il·lusió poder-lo patrocinar. Fem un pas endavant perquè som una empresa que sempre hem col·laborat amb tot el que hem pogut en el camp de l'esport. Tenim una bici italiana Olympia bona i un bon corredor. Estem segurs que farà un gran paper".

Trobareu més informació amb entrevista a Jaume Pereira a l'edició de paper del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ.