Un xut incontestable amb l'esquerra del francès Antoine Griezmann ha marcat la diferència entre l'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club i ha situat al conjunt madrileny a l'altura del Barça al cim de la classificació.

L'Atlètic té un tresor amb l'internacional francès, un futbolista que guanya partits, com el d'aquest diumenge, quan el seu equip sentia que se li escapaven dos punts entre les dificultats per atacar i defensar que li generava l'Athletic, al que li ha aixecat un 0-1 de Laporte amb un cop de cap de Saül i el decisiu golàs de Griezmann.

- Fitxa tècnica:

2 - Atlètic de Madrid: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Filipe; Saül, Gabi, Koke, Carrasco (Correa, m. 57); Griezmann (Savic, m. 87) i Vietto (Fernando Torres, m. 60).

1 - Athletic Club: Gorka Iraizoz; Eneko Volta (Susaeta, m. 70), Xabi Etxeita, Laporte, Balenziaga; Iturraspe (Mikel Rico, m. 58), Beñat; Oscar de Marcos, Raúl García, Iñaki Williams (Kike Sola, m. 85); i Aduriz.

Gols: 0-1, m. 26: Laporte remata ras al segon pal un servei de córner. 1-1, m. 45: Saül pica de cap un córner de Koke. 2-1, m. 66: Griezmann, amb un xut amb l'esquerra des de la vora de l'àrea.

Àrbitre: Martínez Munuera (C. Valencià). Ha amonestat al visitant Aduriz (m. 73).

Incidències: partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga BBVA, disputat a l'estadi Vicente Calderón davant uns 53.000 espectadors. Abans de l'inici del partit, els capitans d'ambdós clubs, Gabi a l'Atlètic i Gorka Iraizoz en l'Athletic, han lliurat les samarretes dels seus equips a Auxi i Gari, de vuit i nou anys, amb set i cinc òrgans trasplantats i seguidors de l'Atlètic de Madrid i de l'Athletic Club, respectivament.