El FC Barcelona sabrà avui des de Tòquio el seu rival a vuitens de la Champions, partits que es jugaran entre les dues últimes setmanes de febrer i les dues primeres de març. Com a primer de grup, el conjunt de Luis Enrique té set possibles rivals, i jugarà el partit d'anada a camp contrari, mentre que la tornada la jugarà al Camp Nou.

Des que es va acabar la fase de grups, van quedar estipulats els tres adversaris que el Barça no voldria veure ni en pintura, encara que com diuen els mateixos protagonistes, "per guanyar la Lliga de Campions" has de guanyar els millors equips. Posats a triar, millor esquivar-los.

El París Saint Germain, el Juventus i l'Arsenal són els tres grans que amenacen el conjunt blaugrana en aquesta primera ronda eliminatòria de la màxima competició europea. Sense cap mena de dubte, els rivals a evitar.

Els altres quatre rivals són més assequibles. El Dinamo de Kíev, el PSV Eindovhen, el Gant i el Benfica, també podrien ser els rivals del Barça. El Roma és l'únic equip del bombo dels segons que no li pot tocar al conjunt de Luis Enrique perquè ja van jugar a la fase de grups. Pel Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, tres quarts del mateix. El conjunt entrenat per Rafa Benítex esquivarà un dels rivals més perillosos, el PSG, ja que se'l va trobar a la fase de grups. Per l'Atlètic de Madrid, els francesos, juntament amb el Juventus i l'Arsenal són els rivals més complicats i no es creuaran a vuitens amb el Benfica, rival en la primera fase. Els dos equips madrilenys jugaran el partit de tornada al seu estadi com a primers de grup.

Els equips que conformen el bombo de primers són, juntament amb els tres conjunts de la lliga espanyola, el Bayern, el ?Man?chester City, el Chelsea, el Wolfsburg i el Zenit. El sorteig es realitzarà a les 12 hores a Nyon (Suïssa).