Un gol de Roberto Soldado en els primers compassos del partit ha donat la victòria al Vila-real davant un Reial Madrid que, tot i créixer a mesura que passaven els minuts, ha perdut una bona oportunitat per retallar diferències amb el liderat, del que està a cinc punts.

Ha estat un partit igualat en el primer període, però l'equip madrileny s'ha mostrat superior després del descans i ha malmès moltes opcions davant la porteria local.

D'entrada, el Vila-real ha sortit amb més intensitat que el Reial Madrid i als tres minuts ha enviat una pilota al pal després d'un bon xut de Jonathan dos Santos. El xut ha estat el pròleg del 1-0 que ha arribat poc després.

Als vuit minuts, Bruno Soriano li va robat una pilota a Modric, l'hi va cedir a Bakambu i aquest l'ha passat a Soldado que ha batut a Keylor Navas per sota de les cames.

Les forces s'han anivellat després de l'1-0, ja que el Reial Madrid s'ha apoderat de la pilota, però les seves arribades a la porteria local no eren perilloses, amb una rematada de cap de Ramos (m.16) i un altre desviada de Benzema (m .24) com a opcions més destacades.

El Vila-real se sentia còmode, sobretot perquè trobava espais per al contraatac, el més clar ha acabat amb xut fallit de Bakambu abans de la mitja hora de joc.

Es jugava més com li interessava al Vila-real, les aproximacions han incrementat a partir de llavors davant un rival que no oferia arguments potents en la creació del joc, ja que el conjunt de Marcelino García Toral estava molt ben posicionat i així s'ha arribat al descans.

Després d'una pèrdua de pilota del Vila-real, Benzema ha disposat de la millor ocasió del seu equip en un xut creuat només començar el segon temps. Un minut després ha pogut tornar a marcar al anticipar-se a la defensa local.

El Reial Madrid havia sortit més incisiu després del pas pels vestuari i el seu domini ha passat a ser molt intens davant un Vila-real completament tancat a la seva àrea.

El Vila-real, gairebé sense sortida, no s'assemblava al del primer temps, i el Reial Madrid era molt més ofensiu amb un setge total a la meta de Arèola.

Només a partir del minut 60, el Vila-real s'ha alliberat una mica de la pressió del conjunt de Rafa Benítez, encara que la insistència del Reial Madrid a la recerca de l'empat era total, davant un rival que perdia moltes pilotes en les seves sortides.

Els minuts finals han sigut molt intensos, amb un Vila-real replegat, aclaparat i gairebé sense forces per sortir de la seva parcel·la, davant un Reial Madrid que pressionava molt, però una mica espès i sense capacitat per trobar el camí del gol tot i jugar tota la segona meitat molt a prop de la porteria local.

Al final, amb més cor que futbol, el Reial Madrid ha tractat de sumar almenys un punt, però no ho ha aconseguit davant un rival que ha demostrat una gran fortalesa defensiva.

Fitxa tècnica:

1 - Vila-real: Arèola, Bailly (Rukavina, m.84), Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Jonathan dos Santos, Trigueros (Pina, m.90), Bruno Soriano, Dennis Suárez, Soldado (Nahuel, m.83) i Bakambu.

1 - Reial Madrid: Keylor Navas, Danilo, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo (Jesé, m.89), Modric (Isco, m.78), Casemiro (Kovacic, n.78), James, Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo .

Gol: 1-0, m.9: Soldat.

Àrbitre: Undiano Mallenco (comitè navarrès). Va amonestar pel Vila-real a Bailly i Denis Suárez i pel Reial a Madrid Marcelo i Sergio Ramos.

ncidències: partit disputat al camp del Madrigal davant 21.000 espectadors.