L'atleta del Lloret- La Selva, Bouba Sabally, es va imposar amb molta autoritat al Cros de Riudellots que es va disputar ahir. Sabally, que encara és júnior, es va imposar en un circuit ràpid, amb diferents canvis de ritme i que era cros curt per a les categories absolutes. El traçat va permetre als assistents gaudir de molt bones curses i de l'actuació d'alguns dels millors atletes gironins. Sabally es va imposar a l'atleta del Penedès, Marc Trasserra, que va competir molt bé durant la primera meitat de cursa fins que no va poder seguir el ritme de l'atleta de Lloret, que es va acabar imposant amb molta facilitat. Darrere de Trasserra entrava una altre corredor del Lloret, que ahir va tenir una jornada rodona amb la tercera posició de Hamid Kabouri, que no va poder seguir el ritme endimoniat dels dos primers classificats i es va despenjar abans de la meitat de la cursa.

Si la victòria de Sabally va ser clara, la de Jess Andrews, del Palamós, encara ho va ser més. L'anglesa, parella del ciclista professional Dan Martin, es va imposar amb autoritat a les dues corredores del Club Atletisme Lloret-La Selva, Ana Quílez i Ïa Vidal, que van entrar segona i tercera respectivament. En qualsevol cas cal destacar que aquestes dues atletes són grans promeses, com Cheyma Mechaal, que va ser cinquena, mentre que Andrews ja és una corredora amb molt més babagatge.

La cursa de veterans masculins, on els darrers anys s'han vist curses molt disputades, no va decebre i va ser la que va oferir més espectacle al públic. L'atleta de l'AA Palamós, Ivan Serrano, va ser el vencedor, això sí, després de bregar fins la darrera volta amb el seu company d'equip, Jaume Quintana i Pere Boades, del CA Lloret, que van protagonitzar un duel intens fins als darrers metres, que es va acabar decidint en un esprint molt emocionant.