El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) va negar ahir la suspensió cautelar sol·licitada pel Reial Madrid contra la resol·lució del Comitè d'Apel·lació, que el dijous havia confirmat l'eliminació del club blanc de la Copa del Rei degut a l'alineació indeguda del rus Denis Cheryshev en el partit d'anada dels setzens de final contra el Cadis.

«El Tribunal, un cop estudiats els arguments del recurrent i la documentació rebuda de la Federació, ha acordat no concedir la mesura cautelar sol·licitada pel club per no concórrer els requisits ?exigibles per la legislagió vigent, sense que això suposi, en cap cas, un pronunciament profund sobre el fons del recurs», explicava l'organisme en un comunicat.

La reacció del Reial Mdrid va ser immediata, assegurant que «respecta la decisió del tribunal», per la qual cosa la tornada prevista per al dia 16 d'aquest mateix mes «no es podrà disputar». Així doncs i com va prometre en el seu dia, el club blanc reintegrarà l'import de les entrades venudes.

Després d'aquesta decisió, és el Cadis l'equip que es classifica directament per la ronda dels vuitens de final de la Copa del Rei. Caldrà saber ara si el Reial Madrid llança definitivament la tovallola o si, per contra, segueix lluitant fins al final per intentar mantenir-se amb vida a la competició. No ho deia en el seu comunicat, però el següent pas seria trucar a la porta del TAS, el Tribunal d'Arbitratge Esportiu.