Visitar el camp del cuer de la categoria pot semblar un tràmit assequible però Rodri ja s'ha encarregat d'advertir que l'Olot no ho tindrà "fàcil" aquest matí davant del Llosetí. Els garrotxins hauran de tenir els cinc sentits activats per tal d'aconseguir, d'una vegada per totes, un triomf fora de casa.

Després de l'empat aconseguit al camp de l'Hospitalet, els olotins volen seguir sumant i ho volen fer en el segon desplaçament consecutiu. Rodri no podrà comptar amb Èric Vilanova, cedit al Figueres fins a final de temporada, com ara fa un any i a més tindrà el dubte, fins últim moment, de si alinea Perea i a Diego, que arrosseguen molèsties.

De la seva banda, el Llosetí viu la seva primera temporada a Segona B i ocupa la darrera posició del grup, amb només set punts sumats. Tot i això, els de Nico López han acoseguit resultats meritoris, tals com davant l'Huracán o l'Espanyol B, i han estat capaços de guanyar al Miniestadi. Destaca del grup el fet que és un bloc compacte, intens i agressiu, tot i que fins ara encara no han pogut guanyar davant la seva afició.

El tècnic de l'Olot, Rodri, considera que "és un bon lloc per anar a guayar, ja és un qüestió d'orgull personal, a fora hem empatat cinc partits i hem estat molt a prop de guanyar en diverses ocasions". Ara, doncs, els garrotxins buscaran tornar a Olot amb els tres punts a la butxaca tot i que el prepardor s'afanya a demanar "cautela i prudència" per no refiar-se del cuer. "El Llosetí competeix bé i està traient bons empats, ha perdut molts partits per la mínima. És un camp de dimensions molt reduïdes, no hi ha treva i l'estratègia és molt important", va afegir.