L'Spar Citylift Girona té aquesta tarda (18.00) una ocasió d'or per assegurar-se la classificació per a la Copa de la Reina. Davant seu hi haurà un Mann Filter amb dos triomfs menys que l'equip gironí però que podria multiplicar les seves opcions d'anar a la Copa amb una victòria a Fontajau. Aquest resultat, per la mateixa regla de tres, complicaria l'horitzó de l'Uni, que hauria d'anar a la pista del Perfumerías Avenida dissabte que ve obligat a guanyar per no posar en risc la classificació en funció dels altres resultats i de quina serà la seu escollida pel torneig.

El tècnic Miguel Ángel Ortega explicava ahir que el duel "no serà fàcil", tot i que creu que "si guanyem ja està, ja ens haurem classificat" i així no hauran de pensar més en aquest repte i això els treurà angoixa. Les gironines hauran de vèncer el cansament acumulat jugant dues competicions i amb dues jugadores cabdals fora de l'equip per lesió, com són Anna Carbó i Artemis Spanou.

El club va anunciar divendres la contractació de la nord-americana amb passaport angoleny Italee Lucas per reforçar una plantilla que també ha perdut Chelsea Gray, fitxada per l'Agü Spor turc. La nova jugadora no podrà jugar contra les aragoneses perquè encara queden per resoldre uns serrells burocràtics, però ahir ja va participar en l'entrenament matinal que va dirigir Ortega a Fontajau.

El tècnic Miguel Ángel Ortega es mostra optimista amb la nova incorporació i creu que "és un perfil de jugadora que ens va bé per les seves característiques", tot i que és caut i considera que "hem de veure com s'incorpora al grup i com entrena, com s'adapta al nostre joc".

En la jornada d'ahir el Perfumerías Avenida va reforçar el seu lideratge amb una victòria (50-70) a la pista del Bembibre. El Conquero, per la seva banda, és provisionalment segon i deixa l'Uni tercer després de tombar el Gran Canària.