El futbolista Èric Jacobs es troba al Regne Unit des del setembre per una beca universitària i tornarà a casa al pròxim gener. El jugador de Vilafant havia iniciat la temporada en el Base Roses i per seguir l’activitat ha aprofitat per competir a la lliga universitària. Jacobs es troba a Middlesbrough, a la Teesside University, que compta amb tres equips dividits per nivells. “La lliga a la que nosaltres participem s’anomena Northern Conference Cup-Men’s. Hi ha 8 lligues repartides per zones, només del nord en aquest cas hi juguen sis equips. La nostra, corresponent a la zona que ens toca, s’anomena Northern 4B i competim amb Newcastle, Northumbia, Sheffield, York i York St. John”, explica Jacobs, que forma part de l’equip del 1r nivell.

Jacobs, de 21 anys, ha jugat els darrers anys a la Jonquera, Futbol Sala Vilafant, Borrassà, Figueres i equips base de l’Espanyol, Manlleu i Peralada.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.