Èric Vilanova torna a ser jugador del Figueres després que l'Olot anunciés ahir que el jove jugador garrotxí acabarà la temporada cedit a la Unió. La manca de minuts i de confiança per part de Rodri ha fet que les dues parts hagin optat per aquesta solució que inclou l'ampliació per una temporada més del contracte del jugador (juny 2017). D'aquesta manera Vilanova torna a Vilatenim on ja va estar la temporada passada també en qualitat de cedit per l'Olot. "Ja va ser a Figueres i esportivament és l'opció que més encaixa amb el seu perfil" deia ahir el secretari tècnic David Comamala que afegia que l'adéu de Vilanova havia estat "a petició pròpia" del jugador. Rodri va deixar de confiar-hi aquest curs malgrat que Vilanova va ser titular en el primer partit de Lliga. Des de llavors, tans sols ha entrat en dues convocatòries.

Serà el tercer any que el jove garrotxí deixa l'equip al mercat d'hivern. El primer cop va ser per marxar al Girona juvenil i ara, com el curs passat, ho amb destí Figueres.

La sortida de Vilanova cap a Vilatenim és de moment el primer i únic moviment que té previst fer l'Olot aquest mercat d'hivern. Això sí tot anirà en funció de la continuïtat o no d'Alberto Perea. L'exdavanter del Llagostera té de temini fins a mitjans de gener per deixar l'equip si rep una oferta de categoria superior. "Les dues parts estem contentes però la realitat és que hem d'esperar uns dies per saber com acabarà tot. Amb ell està tot parlat i contractualment estipulat. Només falta que no tingui opcions reals de sortir", detalla Comamala que no preveu, "en principi", més moviments.