Barça i Reial Madrid ja han fet els deures i encaren aquesta última jornada de la fase de grups amb la tranquil·litat de tenir assegurada la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions. També l'Atlètic de Madrid, però els de Diego Simeone sí que tenen algun al·licient en aquest últim partit:?el d'acabar com a primer del seu grup. Per això, necessiten sortir amb vida de l'estadi Da Luz contra un Benfica amb el que comparteix la primera plaça.

A?Lisboa no estaran ni el portuguès Tiago Mendes, que es perdrà el seu tercer partit dins dels quatre mesos que haurà d'estar fora de combat per culpa d'una fractura de tíbia, ni tampoc el colombià Jackson Martínez, baixa per sisè partit consecutiu per un esquinç al turmell. Atlètic i Benfica empaten al capdavant del seu grup amb 10 punts després de cinc jornades.

Complicat per al Sevilla

El Sevilla d'Unai Emery sap que li és impossible quedar entre els dos primers llocs del seu grup. El seu pas per la Lliga de Campions ha estat força decebedor, però encara pot optar a la tercera plaça i guanyar-se el bitllet per als setzens de final de la Lliga Europa. Aconseguir-ho no li serà gens fàcil a l'equip andalús, que després de caure al camp del Borussia Mönchengladbach necessita guanyar aquest vespre al Pizjuán al Juventus, actual subcampió continental. I no només això:?ha d'evitar que els alemanys guanyin al camp del Manchester City, un equip que també opta a la primera posició i que voldrà guanyar.