L'Olot segueix conirmant la mitjana anglesa. Comença a ser un tòpic però és la realitat. Dels empats a domicili se'n poden treure dues conclusions. Una, que segueixen sumant i fent bones les victòries al Municipal d'Olot i l'altra, que no hi ha manera de sumar els tres punts lluny de la Garrotxa.

A l'Hospitalet, l'equip de Rodri va sumar el tercer empat consecutiu fora de casa. El conjunt local va ser superior durant els primers 45 minuts i van tenir les millors ocasions per estrenar l'electrònic. Per part de l'Olot, Perea tornava a la titularitat disputant el primer temps i Gato, per banda, va ser el jugador més actiu. De totes maneres, les millors ocasions van ser per a l'equip riberenc. La més clara de totes va arribar al minut 31 de partit, quan l'exjugador olotí David López va estavellar una pilota al travesser després d'una bona centrada per la banda de Guzmán.

L'Hospitalet posava la por al cos a l'equip garrotxí, que tenia el control de la pilota però li costava molt arribar a la porteria defensada per Aulestia. Gato, per banda, era el jugador més actiu però les seves jugades no van trobar rematador. Wilfred va ser clau també per evitar el gol local, després de fer una gran aturada a rematada d'Aleix Coch. A la represa el partit es va igualar pel que fa a les ocasions. L'Hospitalet pràcticament només va inquietar Wilfred amb un xut de Xavi Puerto, que va entrar a la segona meitat, que va aturar sense problemes el porter olotí. Sergio Ortiz, al minut 72, va avisar seriosament l'Hospitalet amb un xut de falta directa que va refusar amb problemes el porter Aulestia. Seria el preludi del primer gol del partit. Al minut 75, Rojas, més murri que ningú, posava la cama a l'interior de l'àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa després d'un servei de cantonada. Gol molt important per l'Olot, que a falta d'un quart d'hora, veia com aquesta vegada sí que podia arribar la primera victòria lluny de la Garrotxa. El conjunt local, amb més a guanyar que a perdre, va apostar per jugar amb tres defenses i amb tres davanters i l'aposta li va sortir bé.

Al minut 83 de partit, Boris Garrós, que feia menys de 10 minuts que era sobre al camp, va aconseguir empatar el partit després d'aprofitar un refús de Wilfred al primer xut d'Iván Guzmán. A partir del gol de l'Hospitalet, el partit va tenir moltes anades i vingudes a totes dues porteries sense que els atacs estiguessin encertats en marcar el gol que hauria suposat tres punts molt importants tant per a l'equip de Rodri com per al de Cifuentes.

Les indecisions en atac van suposar que els dos equips es repartissin un punt en un partit intens de principi a fi, en què qualsevol dels dos equips s'hauria pogut endur la victòria i en el qual l'empat final va ser el resultat més just.

Amb aquest punt, l'Olot en suma 19 a la classificació i tancarà la jornada 16 de Segona Divisió B a la tretzena posició, amb un punt de marge respecte l'Atlètic Llevant, en plaça de promoció de descens, i amb dos respecte al descens directe, que el marca el Barça B amb 17 punts.