L'Olot visita aquest migdia el camp de l'Hospitalet amb un clar i únic objectiu: La primera victòria a domicili. De fet, un objectiu que es ve repetint des de fa moltes jornades i que l'equip encara no ha assolit

Amb 11 punts dels últims 15, el conjunt garrotxí afronta en un bon moment la sortida a l'Hospitalet. El bon joc i els resultats a casa, amb quatre victòries consecutives i amb els empats a domicili, els de Rodri confien a fer el pas definitiu a la Feixa Llarga. Allà, els olotins voldran seguir fidels al seu estil de joc, com han fet tota la temporada, convençuts que els resultats han d'arribar.

Rodri podria comptar de nou amb Perea, baixa la setmana passada davant l'Espanyol B i també amb el central i capità Rojas. Sobretot el primer, peça clau per a l'equip durant els últims bons resultats, pot tornar a aparèixer a l'onze de sortida per donar l'empenta decisiva de l'equip a domicili. La victòria ha d'arribar, ja que de moment els empats a fora s'estan fent bons amb les victòries a casa, però, evidentment, millor sumar de tres en tres a casa i també lluny de la Garrotxa. El davanter Diego Sánchez és l'única baixa confirmada per al partit.

Avui, l'Olot té com a rival l'Hospitalet. Un equip que només té dos punts més que els olotins i que s'està mostrant molt irregular. El conjunt entrenat per Martí Cifuentes arriba al partit davant els garrotxins després de guanyar al camp del Llosetí (0-1) el passat cap de setmana, però que fa dos mesos que no guanya a casa.

Això és símptoma d'un equip molt irregular i capaç del millor i del pitjor. Amb jugadors com Ruibal o l'exolotí David López, l'Hospitalet no vol veure com l'Olot el supera al camp i també a la classificació aconseguint tres punts molt importants abans de les dues últimes jornades que marcaran l'aturada per les vacances de Nadal.

Evidentment, però, l'Olot intentarà esguerrar el matí al conjunt barceloní amb una victòria que els permeti arribar a la xifra de 21 punts i afirmar la bona dinàmica. Una victòria podria deixar l'Olot més a prop de la zona de play-off que de la zona de descens.