L´Alabès va ser el gran triomfador de la jornada d´ahir dissabte gràcies a la victòria al camp del Valladolid (1-2). Els bascos es van imposar al José Zorrilla gràcies als gols de Pacheco i Femenía, que neutralitzaven el gol local de Villar. Els de Vitòria van dormir líders pendents del resultat del Còrdova, que juga avui a Montilivi. Al descans, l´entrenador de l´Alabès, Pepe Bordalás, va haver de ser traslladat a l´hospital per una alteració del ritme cardíac, que al final va quedar en un ensurt i va tornar a casa amb l´equip.

Elx i Tenerife van signar taules en un partit en què el porter tiner­feny va estar molt encertat. Els alacantins segueixen en una ratxa molt negativa de resultats que el deixen a la part mitja baixa de la classificació, mentre que els canaris segueixen sumant després de l´arribada de Pep Lluís Martí a la banqueta. Un sol punt segueix separant els dos equips a la classificació.

El davanter de l´Alcorcón Máyor va donar un punt al seu equip al minut 92, després que el conjunt madrileny ho intentés durant gran part del partit, sense encert de cara a porteria. El Lugo va treure un punt de Santo Domingo gràcies al gol inicial d´Iriome.

En l´últim partit de la jornada d´ahir dissabte, Nàstic i Almeria van empatar al Nou Estadi de Tarragona en un partit on els andalusos van empatar als últims compassos de l´enfrontament gràcies a un gol en pròpia porta del davanter Álex López. El Nàstic segueix a la zona alta de la classificació i l´Almeria continua enfonsat a la cua només per davant del filial de l´Ahtletlic Club.