El Reial Madrid va incorrer ahir en alineació indeguda amb la presència del rus Denis Cheryshev en l'onze titular de Rafa Benítez al Ramón de Carranza davant el Cadis Cheryshev pendent un partit de suspensió de la passada campanya després de rebre la seva tercera groga en semifinals davant el Barcelona. El Madrid va acabar guanyant el partit per 1-3, però ara e el Cadis presentarà un recurs per l'alineació indeguda i el més probble és l'equip blanc quedi eliminat de la Copa sense que s'hagi de jugar el partit de tornada.

Cheryshev va ser amonestat la passada campanya amb el Vila-real en Copa del Rei en el partit de tornada de vuitens de final davant la Reial Societat, a la tornada de quarts de final contra el Getafe i en la tornada de semifinals davant el Barcelona.questes tres amonestacions obligaven a Cheryshev a complir el partit de suspensió en la primera trobada de la present edició de la Copa del Rei del Reial Madrid, situació de la qual no ha tingut coneixement el tècnic Rafa Benítez tot i la notificació enviada per la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) al mes d'agost. En cas de denúncia del Cadis, el Reial Madrid seria expulsat de la competició. El president del club gadità, Manuel Vizcaíno, va confirmar després del partit que presentaria la denúnica i, per tant el Comitè de Competició haurà de decidir aquest divendres la més que possible expulsió del Madrid de la Copa. Per part del club blanc, Emilio Butragueño va explicar que no havien tingut cap comunicació oficial de la sanció a Cheryshev ni per part de la Federació Espanyola ni del Vila-real. Per la seva part, Rafa Benítez va explicar que, a la segona meitat, havia canviat a Cheryshev per demostrar que "no hi havia hagut mala fe" en l'alineació del jugador i que, simplement, el Madrid no tenia constància de la sanció. En la present edició de la Copa del Rei, l'Osasuna va patir la mateixa sanció després de ser denunciat pel Mirandés, que va impugnar el partit per alineació indeguda d'Unai García i el jutge de competició va estimar la protesta, ja que el futbolista havia estat expulsat en el seu últim partit coper de la temporada passada per doble amonestació. El triomf de l'equip de Pamplona per 1-2, en eliminatòria a partit únic, no va evitar la seva expulsió del torneig.

Tot i la derrota, l'afició del Cadis va celebrar durant el partit el possible passi del club cadista a vuitens de final amb cantics aludint a Cheryshev i a l'errada del club blanc. Curiosament, el jove davanter va ser l'autor del primer gol del partit en el minut 3 del partit. Just després del descans, informats de la seva errada, Rafa Benítez va canviar a Cherysev i el partit va passar totalment a un segon pla.