El FC Barcelona, en el seu millor moment de tota la temporada, rep aquest vespre (20.00, La1) al Villanovense amb l'objectiu de resoldre l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei que no va tancar fa un mes a Villanueva de la Serena, d'on només va poder treure un empat sense gols amb un equip ple de suplents i jugadors del filial. Des d'aquell 28 d'octubre, el Barça ha guanyat amb una solvència incontestable els sis partits que ha disputat fins avui. Amb 22 gols a favor i només un en contra, els blaugranes s'han divertit d'allò més golejant, el Reial Madrid al Bernabéu (0-4), o al Roma (6-1) i a la Reial Societat (4-0) al Camp Nou. La recuperació de l'argentí Leo Messi ha millorat encara més les prestacions de l'equip i ha suposat, a més, la tornada del trident ofensiu -el millor del futbol mundial en aquests moments- format per l'astre argentí, l'uruguaià Luis Suárez i el brasiler Neymar.

Amb la mirada posada al Mundialet de clubs, el Barça abans ha d'encara quatre partits. El primer, davant el Villanovense, de Segona B, que té una segona cita amb la història. Luis Enrique no podrà comptar amb el porter Marc-André ter Stegen, que no es va entrenar ahir per unes molèsties al genoll esquerre, per la qual cosa Jordi Masip es mantindrà com a porter titular a la Copa. La baixa del germànic s'uneix a les ja conegudes de Roberto, Douglas i Rafinha. El tècnic asturià no vol sorpreses i alinearà un onze de garanties per resoldre amb comoditat l'eliminatòria. Tot i així, jugadors com Neymar, Suárez, Busquets, Piqué o Alba segurament cedeixin el seu lloc a d'altres menys habituals com Sandro, Munir, Samper, Bartra o Adriano, encara que sembla que Messi es mantindrà a l'equip titular per seguir agafant ritme.

Cristiano no viatja a Cadis

De la seva banda, el Madrid visita aquesta nit (22.00) el Ramón de Carranza per enfrontar-se a un Cadis revolucionat amb la visita dels blancs. Rafa Benítez ha donat descans a Cristiano Ronaldo i Bale mentre que té les baixes de Ramos, Carvajal, Varane i Marcelo per lesió. James serà titular.