El delegat del Govern, Eudald Casadesús, i el director dels Serveis Territorials d´Empresa i Ocupació, Ferran Roquer, han visitat aquest dimecres l´Escola Tècnica Girona, tot coincidint amb el 25è aniversari de la seva obertura. El propietari del centre, Joan Moncanut Palou, i el seu director, Jordi Moncanut Lopez, han explicat als representants de la Generalitat la tasca formativa i el projecte pedagògic de l´escola, que en els diversos estudis d´FP de manteniment de vehicles, i de la família de comerç i màrqueting, té com a objectiu oferir una formació de qualitat, mitjançant l´aprenentatge per competències, apropant els alumnes al món real.

Posteriorment han visitat els tallers on s´imparteix la major part de la formació de cicles formatius de grau mitjà, de grau superior, formació no reglada i formació ocupacional. El delegat i el director també han pogut conèixer de primera mà el projecte de ETG Racing, el departament de formació de "Tècnics especialistes en mecànica de competició".

Per fer tangible aquest projecte educatiu, l´Escola ha creat l´escuderia ETG Racing, que ha competit al Campionat d´Espanya en 3 categories: premoto 3, moto 4 i superstock 600. Concretament, amb una de les motos que han competit - la Kawasaki 600- han guanyat el Campionat d´Espanya, tenint com a pilot a Xavier Pinsach.

En relació amb aquest projecte, la direcció de l´Escola ha explicat al delegat del Govern i al director dels ST d´Empresa i Ocupació el fons de beques ETG Racing, projecte a través del qual un seguit de patrocinadors col·laboren econòmicament ajudant a aquells mecànics o pilots que no disposen dels recursos necessaris per realitzar el seu somni de convertir-se en professionals del motor.

La visita ha finalitzat amb la presentació de les novetats per a la propera temporada esportiva, a nivell de pilots i de l´equip de competició.