Reconfortant victòria del Quart, que havia generat dubtes després de caure els dos últims partits contra el líder, el Mollet i el derbi de fa dues setmanes a Salt. Ahir els homes d'Albert Brea van dominar des de l'inici el partit amb un parcial de 22 a13 amb una gran defensa que va deixar el Masnou desorientat en atac. A més, els gironins recuperaven a tots els seus efec?tius, cosa que es va notar en les rotacions.

Al segon parcial però van tornar els dubtes després que els visitants aconseguissin eixugar l'avantatge del Quart. El bon percentatge en tirs i sobretot que els gironins van entrar en bonus de seguida va provocar que el Masnou, sense fer res de l'altre món, posés nerviosa l'afició local. L'entrenador del conjunt gironí reconeixia que "l'equip es posa nerviós i no és reconeixible quan et retallen, per culpa dels dubtes que generen les últimes derrotes".

Però el tercer periode el Quart es va posar les piles i va resultar clau. Masllorens va fer-se l'amo de la zona i amb un equip més defensiu va aconseguir destacar-se i anar-se'n de 18 abans de l'últim quart. Tot i això els barcelonins no es van rendir i van apretar fins a reduir la distància a 8 punts a només 2 minuts del final. Tot i que els visitants van guanyar l'últim quart amb un parcial de 18 a 24, ja era massa tard i la diferència amb el Quart insuperable.

Amb la victòria d'ahir el Quart suma la vuitena de la temporada i segueix segon de la classificació just darrera del Mollet i amb un avantatge còmode sobre el tercer classificat, el Sants que suma sis triomfs. Brea explicava que "el que cal és anar sumant i amb els lesionats que hem recuperat esperem continuar sumant victòries". La següent pot ser a Menorca, últim classificat,tot i que Brea no se'n refia: "han fitxat dos jugadors nous, i tenen un bon cinc inicial". Abans, però el pavelló de Quart veurà un altre partidàs. El Barça júnior visitarà el municipi divendres, a les 20.30, per disputar un amistós contra els gironins. Un partit que ha de servir per preparar-se de cara a la segona part de la lliga.