Tay'ler Mingo va jugar el primer partit de l'Uni a l'Eurolliga, la derrota a la pista de l'Orenburg, però després la base nord-americana només ha pogut participar a l'Eurolliga perquè Coulibaly ocupa plaça d'extracomitària a Europa i no a la Lliga (seria el mateix cas que Ibekwe). Ara, però, amb la marxa de Chelsea Gray, l'Uni ha tornat a activar la fitxa de Mingo a l'Eurolliga i demà jugarà a Praga, serà la parella extracomunitària amb Coulibaly, i una de les set professionals amb que comptarà Miguel Ángel Ortega per jugar a la pista de les actuals campiones d'Europa. La resta són Jordana, Knezevic, Mielozynska, Kuktiene i Pikciute.

La normativa de l'Eurolliga, però, obliga els equips a tenir sempre deu jugadores en disposició de jugar i, per tant, les tres mateixes joves que van jugar diumenge contra l'Añares Rioja formaran part de l'expedició gironina que marxa avui capa a la capital txeca: Pilar Comella, Anna Jodar i la darrera en debutar la gironina Janina Pairó.

Tay'ler Mingo va jugar el primer partit de l'Uni a l'Eurolliga, la derrota a la pista de l'Orenburg, però després la base nord-americana només ha pogut participar a l'Eurolliga perquè Coulibaly ocupa plaça d'extracomitària a Europa i no a la Lliga (seria el mateix cas que Ibekwe).

Ara, però, amb la marxa de Chelsea Gray, l'Uni ha tornat a activar la fitxa de Mingo a l'Eurolliga i demà jugarà a Praga, serà la parella extracomunitària amb Coulibaly, i una de les set professionals amb que comptarà Miguel Ángel Ortega per jugar a la pista de les actuals campiones d'Europa. La resta són Jordana, Knezevic, Mielozynska, Kuktiene i Pikciute.

La normativa de l'Eurolliga, però, obliga els equips a tenir sempre deu jugadores en disposició de jugar i, per tant, les tres mateixes joves que van jugar diumenge contra l'Añares Rioja formaran part de l'expedició gironina que marxa avui capa a la capital txeca: Pilar Comella, Anna Jodar i la darrera a debutar, la gironina Janina Pairó.