L'Open Tàctic de BTT 2015 va posar ahir punt final a la ciutat de Banyoles, després d'arrencar a principis d'octubre a Porqueres, i després de passar també per Mont-ras, Amer i Serinyà. La prova d'ahir, cinquena i última de la temporada, organitzada per Artsport va tenir Albert Oller com a guanyador de la cursa de 30 quilòmetres. Jaume Estañol va ser el millor en la de 20 km, i Gerard Bofill en la de 10 km. En la categoria femenina, cal destacar el triomf de Júlia Ribas en la cursa de 20 km, seguida per Júlia Blanch i Sílvia Roura que van completar el podi en la cursa d'aquesta distància.

En tot cas, ahir amb la disputa de la darrera prova del campionat es van conèixer els guanyadors absoluts de l'edició d'enguany. Christian Collados (Finques Serrano) ha estat el millor en la categoria màster 30, Albert Codinach en màster 40, Pere Batllori en màster 50, Jaume Brau en màster 60, Oriol Frigola en sub23, Sergi Oller èlit, Oriol Cirera en júnior, el millor cadet del campionat ha estat Hallil Nazar, i el millor infantil Gerard Bofill. En fèmines èlit la millor ha estat Judit Reina (Banyoles), Júlia Blanch campiona de sub23, la campiona júnior Júlia Ribas. Ivett Espinar la millor infantil de l'Open Tàctic de BTT 2015, en cadet la guanyadora és Raquel Parrondo.

I en les disciplines de més petits, cal destacar que el millor prebenjamí ha estat Martí Comas (Sant Gregori), i la millor fèmina en aquesta categoria Iria Gironès. El millor benjamí de les cinc proves és Martí Martínez, i la millor fèmina Abril Ricard. En la categoriad'alevins, els millors han estat Nil Solà i Paula Barroso. Finalment en la categoria de principiants els guanyadors de la present edició han estat Pau Artemany i Laia Bosch.