Aquest migdia, al voltant de les dues, la FIFA donarà a conèixer el nom dels tres finalistes de la Pilota d'Or. En concret serà l'exjugador del Barça i Juventus entre d'altres, Edgar Davids, qui anunciarà el nom dels tres millors futbolistes del 2015.

Seria una sorpresa majúscula no veure Messi, Neymar i Cristiano ocupant aquestes tres posicions, ja que són els gran favorits. L'argentí, per sobre del brasiler i el portuguès. Leo Messi és el gran candidat per endur-se la Pilota, la cinquena que podria guardar a la seves vitrines. El triplet amb el Barça i el seu gran moment de forma, sobretot en el tram final de la temporada passada, li donen tots els números per ser el guanyador al gener vinent.

Per darrere arriben Neymar, que cada dia fa passos de gegant per succeir a Messi com a millor jugador del món i un Cristiano Ronaldo que no arriba en el millor moment de forma però amb uns registres golejadors que el situen cada any, pràcticament automàticament, com a finalista.

Els altres quatre jugadors del Barça que opten a estar entre els tres aspirants a guanyar la Pilota d'Or són Rakitic, Iniesta, Mascherano i Luis Suárez. Probablament l'uruguaià sigui el que puot quedar en més bona posició i companys seus ja han reclamat que hauria d'ocupar un lloc al podi. El davanter blaugrana va acabar molt bé la temporada i enguany s'està destapant i fa un munt de gols.

Per part del Reial Madrid, Ronaldo, Bale, Benzema, Kroos i James són els cinc futbolistes que opten a estar entre els tres millors jugadors del món. Per altra banda, els jugadors que opten estar al "Top-5" per la temporada que van fer són futbolistes com Manuel Neuer, Pogba, Lewandowski o els blaugrana Luis Suárez i Andrés Iniesta. Aquest migdia sortirem de dubtes.

Per altra banda, després de conèixer els tres candidats a recollir la Pilota d'Or també se sabran quins seran els candidats a millors entrenadors del món. La presència de Luis Enrique entre els tres millors està pràcticament assegurada, gràcies al triplet que va aconseguir amb el Barça la temporada passada. Guardiola, Allegri, Emery o Ancellotti també en són candidats.

La d'avui és una cerimònia prèvia a l'entrega de la Pilota d'Or que se celebrarà el proper mes de gener. Cristiano espera successor o repetir premi. Messi, però, sembla tenir avantatge per tornar a coronar-se, per cinquena vegada consecutiva, millor jugador del món. Els vots dels periodistes i els tècnics i capitans de les seleccions decidiran el guanyador i, per tant, millor futbolista del món.